Over ons

“A gift of happiness”

Handmade with love!

Verras je vriendin, of gewoon jezelf, met een Bellyflower.
Een Bellyflower is een belevenis om te krijgen.
Het zit in prachtig verpakking en geeft de finishing touch die je nodig hebt.
Elke Bellyflower is handgemaakt, daarom is de Bellyflower die jij zal dragen uniek.

Draag het tijdens een bruiloft, babyshower, gender reveal party of een fotoshoot .
Uiteraard is het ook geschikt voor andere gelegenheden, zoals een chic feestje of diner.
Onze Bellyflowers zijn ook verkrijgbaar met verse bloemen. Zelf je Bellyflower samenstellen?
Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op en we bespreken graag met je de mogelijkheden.

Het ideale cadeau:
De zoektocht

Mijn ontdekkingsreis naar het ideale zwangerschapscadeau begon toen ik regelmatig werd uitgenodigd door vriendinnen of familie voor een babyshower of gender reveal party.
Ik wilde dan zo graag een bijzonder en exclusief cadeau geven.
De mommy to be echt in het zonnetje zetten, het helemaal haar dag maken door een beleving te geven, iets persoonlijkswat ook meteen een blijvende herinnering aan die speciale dag zou zijn.
Iets wat je vrouwelijkheid en moederschap benadrukt. Een luxe en elegante eyecatcher, maar niets wat ik vond gaf dat gevoel wat ik wilde overbrengen.

Het ontstaan van Bellyflowers

Vanuit mijn eigen creativiteit en passie voor creëren van het ultieme vrouwelijke cadeau ben ik gaan nadenken wat nu echt dat vrouwelijke, persoonlijke en de emotie van het mommy to be gevoel benadrukt. Een cadeau dat je als zwangere vrouw echt blij maakt, het gevoel van aanstaand moederschap versterkt en wat ook een mooie, tastbare herinnering is.
En wat is nu mooier dan iets speciaals om je buik dragen waar je kindje in groeit? Kleurrijk, met liefde handgemaakt, iets bijzonders wat je altijd kunt bewaren. Dat als je het jaren later terugziet met een glimlach weer terugdenkt aan die speciale tijd.

Bellyflowers:
"A gift of happiness"

De mooiste bloemen en luxe materialen heb ik bij elkaar gezocht. Luxe, kwaliteit en ultieme vrouwelijkheid zijn mijn kernwaarden en zo heb ik met liefde de eerste Bellyflower ontworpen. Vanaf toen ging het snel. We bieden inmiddels diverse soorten Bellyflowers, in verschillende kleuren, met satijnen maar ook verse bloemen. Alles van de hoogstekwaliteit, daar hechten we echt waarde aan. We verpakken elke Bellyflower dan ook met uiterste zorg in een prachtige, luxe verpakking zodat je meteen weet dat je écht iets bijzonders krijgt. Wij willen het ultieme zwangerschapscadeau bieden, pure vrouwelijkheid, liefde en luxe dat altijd blijft. Een cadeau wat blij maakt, wat je op je buik draagt, wat je zelf ziet en waar je van kunt genieten. Een kleurrijke, liefdevolle kroon op jezwangerschap, onze ‘gift of happiness’.

"Het moment vergeet je nooit meer"

De mooiste dag van je leven! Dat heeft elke vrouw nodig.