Over ons

Een Bellyflower is een belevenis om te krijgen en een tastbare herinnering voor later.

 

Handmade with love!

Verras je vriendin, of gewoon jezelf, met een Bellyflower. Een Bellyflower is een belevenis om te krijgen. Het zit in prachtig verpakking en geeft de finishing touch die je nodig hebt. Elke Bellyflower is handgemaakt, daarom is de Bellyflower die jij zal dragen uniek.

Draag het tijdens een bruiloft, babyshower, gender reveal party of een fotoshoot. Uiteraard is het ook geschikt voor andere gelegenheden, zoals een chic feestje of diner. Onze Bellyflowers zijn ook verkrijgbaar met verse bloemen. Zelf je Bellyflower samenstellen? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op en we bespreken graag met je de mogelijkheden.

Gender reveal party

Hoera, je bent zwanger! Het is tijd dat je aan je naasten het geslacht van de baby gaat onthullen. Weet jij al hoe je de gender reveal gaat aanpakken? Kies vooral waar jij je prettig bij voelt. Deze dag draait om jou en de baby. Speciaal voor jou hebben wij een accessoire die perfect past bij dit bijzondere moment; een handgemaakte Bellyflower in de kleuren blauw en roze.

Bruiloften en feesten

Maak je klaar voor jullie grote dag! Bellyflowers helpt je graag om te stralen op de mooiste dag in jullie leven. Accessoires maken de bruidslook compleet. Kies voor een Bellyflower die perfect matcht bij je jurk en de rest van de decoratie. Heb je een bepaalde kleur of thema in gedachten voor bv. bruidsmeisjes? Wij helpen je graag met het samenstellen van de Bellyflowers.

Het perfecte cadeau

Heb je binnenkort een babyshower? Verras dan je vriendin, collega of familielid en geef een Bellyflower cadeau. Het leukste en origineelste cadeau om te geven. De Bellyflower komt in een prachtige verpakking, waardoor het feest is om te krijgen. Met de prachtige bewaarbox van Bellyflowers, bewaar je de handgemaakte Bellyblower als een mooie herinnering voor later.

"Het moment vergeet je nooit meer"

De mooiste dag van je leven! Dat heeft elke vrouw nodig.