Ruilen en Retourneren

“A gift of happiness”

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Ben je niet helemaal tevreden over je bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen aan onze voorwaarden voldoen kun je je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Wij gaan dan over tot terugbetaling van het gekochte bedrag.

Stap 1: E-mail de te retourneren artikelen en de reden van retour naar info@bellyflowers.nl
Stap 2: Stuur de te retourneren artikelen na bevestiging van email naar ons retouradres; Lisztstraat 386,
2551 TR, Den Haag.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
Je kunt alleen retourneren binnen de aangegeven retourtermijn (14 dagen na aankoopdatum).
De te retourneren artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn.
De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikssporen.

Wat is de retourperiode?
Je hebt het recht om je bestelling te annuleren en terug te sturen binnen onze 14 dagen retourperiode. Binnen deze periode kunt u uw aankoop bekijken en aanpassen.

Kan ik mijn bestelde artikelen ruilen voor een ander artikel?
Bestelde artikelen kunnen helaas niet geruild worden voor een ander artikel. Het is alleen mogelijk om een ​​artikel te ruilen voor een andere hetzelfde artikel. Als je een ander artikel wilt ontvangen, raden we je aan je aankoop terug te sturen. Voldoet je retour aan de voorwaarden, dan gaan wij over tot restitutie van het gekochte bedrag. U kunt in onze winkel een nieuwe bestelling plaatsen voor het artikel dat u wilt ontvangen.

Wanneer en hoe wordt mijn bestelling terugbetaald?
Zodra wij het retourpakket hebben ontvangen, wordt je retour in behandeling genomen. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Binnen enkele dagen na verwerking van je retour, ontvang je het gekochte bedrag terug op je rekening. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die u heeft gekozen bij het betalen van uw bestelling. Kiest u voor AfterPay? Dan ontvang je binnen 24 uur een aangepaste factuur. Heeft u de volledige factuur al betaald, dan krijgt u het teveel betaalde bedrag terug.